Home » KARDIO KOMPLEX MK

KARDIO KOMPLEX MK

  • by
KARDIOKOMPLEX

Кардио комплекс – за хипертензија и холестерол

Кардио комплекс (капки за хипертензија + капки за холестерол) – капки од билки против хипертензија и холестерол

KARDIO KOMPLEX состав:
Екстрактот од лисја од артишок го намалува холестеролот, го чисти црниот дроб и помага при слабеење.
Екстрактот од корен од коприва ја чисти крвта, помага при анемија и анемија, го намалува нивото на шеќер и холестерол во крвта.
Екстрактот од коренот на рисот има корисен ефект врз високиот холестерол, високиот крвен притисок, средства за чистење на црниот дроб.
Екстрактот од корен од глуварче го чисти црниот дроб и го намалува шеќерот, глуварчето се смета за едно од најважните природни лекови за здравјето на црниот дроб.
Екстрактот од грчко семе помага при висок холестерол, дијабетес тип II и постигнува лактација.